Mauntekijän käsintehdyt suomalaiset sinapitSinapin historia on pitkä. Alun perin sitä viljeltiin lääkekasviksi, mutta jo roomalaiskaudella sinapista oli tullut suosittu mauste. Erään roomalaisen herkuttelijan keittokirjasta löytyykin sinapin varhaisin tunnettu resepti. Keskiaikaisen terveysopin mukaan sinappi hälvensi ruumiin velttoutta ja kirkasti vatsaa sekä päätä.

Suomessa sinappi on kuitenkin ollut herrojen herkku, josta tuli koko kansan mauste vasta sotien jälkeen.

Mauntekijä valmistaa sinapit suomalaisena käsityönä Lappeenrannassa alusta alkaen, sinapin historiaa kunnioittaen. Kaikki valmistamamme sinapit ovat täysin gluteenittomia, laktoosittomia ja lisäaineettomia.

Valikoimaamme kuuluvat sinapit
Perinteiset miedompipohjaiset: Mieto, Kataja, Terva, Konjakki sekä
Vahvemmat maut: Väkevä, Radansuun retee sekä joulunaikaan Sikavahva Joulusinappi
Kaikki maut 130g purkeissa. Lisäksi Väkevä ja Radansuun retee saatavana 250g purkeissa.

Osta Mauntekijän käsityönä valmistetut maukkaat perinteisellä resptillä valmistetut suomalaiset sinapit lahjaksi